Young Lions Srbija – pristižu prve prijave

Prve prijave su pristigle, a mladi lavovi srpske kreativne scene po svoj prilici uveliko bruse svoje lavovske kandže, u niskom startu spremni da zagrizu izazov ovog međunarodnog takmičenja.

Da se podsetimo – prijave za takmičenje Young Lions Srbija, koje će se održati u Beogradu od 18. do 19. aprila 2023. u partnerstvu s Grand kafom i udruženjem Ženski centar “Milica” i uz podršku domaćih agencija FCB Afirma, Leo Burnett, Communis, Direct Media, Sivo doo i drugih, biće otvorene do 14. aprila ! Najbolji tim imaće čast da predstavi srpsku kreativnost na takmičenju Cannes Young Lions gde će doživeti posebnu energiju kanskog festivala. Način prijavljivanja i sve druge informacije dostupne su na našem sajtu.

Young Lions Srbija sve spremne na lavovski posao stavlja u kreativni izazov, u kom moraju u timu od dvoje izaći unutar 24 sata s kreativnim rešenjem za klijenta. Odvojeni od spoljnog sveta, imaju potpunu slobodu da puste svoju kreativnu energiju s lanca i pokažu svima zašto su upravo oni predvodnici komunikacijske džungle. Kreativci do 30 godina starosti na raspolaganju imaju takmičarsku kategoriju: Print.

Važno je istaći i da je Young Lions takmičenje humanitarnog karaktera – klijent čiji brief mladi lavovi ršavaju svake je godine neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva. Klijentu se završetkom takmičenja ustupaju kreativna rešenja takmičarskih timova.

Osim podizanja društvene svesti, ovaj format pomaže u razvijanju kreativnih veština, nošenju s vremenskim pritiskom, izgrađivanju komunikacijske sposobnosti i samostalnog donošenja odluka – a najbolji će imati priliku da se dokažu na globalnoj sceni.

Ako ste spremni na izazov koji vam može preokrenuti karijeru i pružiti nezaboravna iskustva, vaša priča počinje možda upravo na takmičenju Young Lions Srbija.