Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Naoštri kandže

Srbija traži nove zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young Lions Srbija, koje će se održati u Beogradu od 19. – 20. aprila 2023., u partnerstvu s Atlantic Grand d.o.o. i udruženjem Ženski centar “Milica” i uz podršku domaćih agencija FCB Afirma, Leo Burnett, Communis, New Moment i Direct Media! Najbolji tim imaće čast da predstavi srpsku kreativnost na takmičenju Cannes Young Lions gde će doživeti posebnu energiju Kanskog festivala. Prijave su otvorene do 14. aprila 2023., a prijava i sve druge informacije dostupne su na službenoj stranici Young Lions Srbija https://canneslions.rs/

Na svečanoj dodeli UEPS-ovih godišnjih priznanja, prve srpske pobednice Keti Zaharijeva i Milica Radović najavile su ovo takmičenje pod sloganom “Naoštri kandže”.

Young Lions Srbija sve spremne na lavovski posao baca u kreativnu divljinu, iz koje moraju u timu od dvoje, izaći unutar 24 sata s kreativnim rešenjem za klijenta. Odvojeni od spoljnog sveta, imaju potpunu slobodu da puste svoju kreativnu energiju s lanca i pokažu svima zašto su upravo oni predvodnici komunikacijske džungle. Kreativci do 30 godina starosti na raspolaganju imaju takmičarsku kategoriju:  Print.

Važno je istaći i da je Young Lions takmičenje humanitarnog karaktera – klijent čiji brief mladi lavovi rešavaju svake je godine neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva. Klijentu se završetkom takmičenja ustupaju kreativna rešenja takmičarskih timova.

Osim podizanja društvene svesti, ovaj format pomaže u razvijanju kreativnih veština, nošenju s vremenskim pritiskom, izgrađivanju komunikacijske sposobnosti i samostalnog donošenja odluka – a najbolji će imati priliku da se dokažu na globalnoj sceni.

Ako ste spremni na izazov koji vam može preokrenuti karijeru i pružiti nezaboravna iskustva, vaša priča počinje upravo ovde – na takmičenju Young Lions Srbija. Sve detalje proverite na sajtu https://canneslions.rs/