Proglašeni pobednici Young Lions Srbija za 2019: “Jer ja tako kažem nije argument”

Nagrade najboljima na takmičenju Young Lions Srbija 2019. koje su organizovali B92 i UEPS kao loklani partner za Srbiju, uz kreativnu i tehničku podršku FCB Afirma, uručene su u hotelu Radisson Blu.

Na svečanosti su proglašeni pobednici u kategorijama Print, Digital i Media za koje je Srbija ove godine prijavila učešće na Međunarodnom festivalu Young Lions u u Kanu.

Pobednici po kategorijama su:

1. PRINT – Vladimir Kondžulović i Ikonija Zdravković, Drive – Važno je da se čujete

2. DIGITAL – Igor Maršićević i Ivana Knežević, Drive – Jer ja tako kažem nije argument

3. MEDIA – Jovan Savić i Aleksandra Kojić, Block&Roll – Saslušajte naš glas!

Žiri renomiranih domaćih ekperata u sastavu
Slavimir Stojanović, predsednik žirija,
Anja Radulović, zamenik,
Svetlana Ćopić,
Ivan Nikolić,
Veljko Golubović,
Božidar Dimić i
Jana Savić Rastovac
izabrao rad je rad „Jer ja tako kažem nije argument“ Igora Maršićevića i Ivane Knežević, iz kategorije Digital, za pobednički rad ovogodišnjeg takmičenja, kojim će nas ovaj mladi par kreativaca predstavljati na najprestižnijem globalnom takmičenju u Kanu, gde će snage odmeriti s kolegama iz celog sveta.

Prva nagrada je upravo komletno plaćeno putovanje na najprestižniji međunarodni festival mladih iz marketinga i advertajzinga, a pobednici po kategorijama dobili su komplete knjiga.

Knjigama su darivani i svi učesnici konkursa Young Lions Srbija koji su ove godine u velikom broju u takmičenju prepoznali svoju šansu da se kreativno iskažu i kojih je bilo najviše u kategoriji Digital.

Prisutnima su se obratili Veran Matić, predsednik Fonda B92, Viktor Nikolić, predsednik Udruženja za tržišne komunikacije Srbije, Slavimir Stojanović, predsednik žirija, i Iva Eraković, izvršna direktorka NGO Prijatelji dece koja je ove godine dala projektni zadatak učesnicima konkursa.

Young Lions Srbija nije samo izazovno takmičenje za mlade, već i projekat humanitarnog karaktera.

Klijent Young Lions takmičenja je neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva kojoj se svi proizvedeni materijali od strane takmičara daju na korištenje bez nadoknade.