Kan i „mladi lavovi“ vas zovu

Young Lions Srbija 2017 poziva sve mlade advertajzing profesionalce da se prijave na takmičenje i pokažu najkreativnije ideje.

Mladi kreativci iz Srbije prvi put ove godine mogu da se oprobaju na takmičenju Young Lions Srbija u kategoriji printa. Prijave su u toku i traju do 9. marta u 12h. Pobednici ovog takmičenja imaće priliku da se u junu pridruže svojim kolegama iz celog sveta u Kanu i takmiče u konkurenciji najboljih mladih kreativaca danas.

 

Cannes Young Lions takmičenje od 1995. godine okuplja 400 najboljih mladih kreativaca iz celog sveta i daje im prostor da se svojim idejama i talentom istaknu u prestižnom društvu slavnih kreativnih direktora.

Festival u junu je kulminacija kreativne godine i vreme za skup Cannes Lions globalne zajednice, koja još od 1954. godine okuplja velikane kreativne industrije na jedinstvenom događaju, na kom se uči, slavi i stvaraju nove ideje.

Tokom godina Cannes Lions postao je najprestižniji advertajzing festival, te će naši mladi kreativci imati i priliku da slušaju najveća imena svetske advertajzing i kreativne industrije, koji će se tih dana okupiti u Kanu.

Na takmičenje se (do 9. marta u 12 časova) mogu prijaviti svi mladi advertajzing profesionalci na početku svojih karijera. Prijavljeni moraju raditi u Srbiji u okviru advertajzing industrije i imati 30 godina ili manje (rođeni 24. juna 1987. godine ili posle).

Festivalske propozicije od prijavljenih očekuju neko radno iskustvo, pa je, nažalost, takmičenje zatvoreno za studente.

Registrovani timovi 11. marta dobijaju kreativni brif kreiran od partnera takmičenja na koji moraju da odgovore u roku od 24 sata.

Srbija šalje jednog predstavnika, tim sastavljen od dvoje takmičara (art director i copywriter), u kategoriji Print, koji će od 17. do 24. juna biti deo Cannes Lions Festival Week.

B92 će za pobednika obezbediti plaćeno putovanje u Kan, uključujući prijave za Young Lions festival, plaćen put i smeštaj i propusnice za seminare i dodele nagrada.

Sa verom da je kreativnost snaga svakog uspeha, svake promene i svakog dobročinstva, očekujemo što više vaših prijava i kreativnih rešenja.

Stoga, za takmičenje se možete prijaviti ovde.